Festivalu bezpečného internetu 2024

8. 8. 2023

Dobrý den,

stejně jako v předchozích letech, vám chci nabídnout zapojení do Festivalu bezpečného internetu 2024. Už nyní najdete na stránkách Festivalu registrační formulář. Podmínky zapojení jsou stejné jako v předchozím ročníku, změnily se pouze kategorie, do kterých můžete své aktivity hlásit. Nově jsou kategorie pojmenovány:

  • Posilujeme společnost
  • Pomáháme expertům
  • Hledáme talenty
  • Podporujeme lektory

Popisy jednotlivých kategorií najdete přímo na stránkách. V registračním formuláři jsou pak uvedeny konkrétní příklady. Pokud byste si nevěděli rady se zařazením vaší aktivity, neváhejte se na nás obrátit.

Pozor důležitá změna: kontaktní osobou a koordinátorkou pro Festival 2024 bude Nina Adamcová (e-mail: nina.adamcova@nukib.cz).

V průběhu měsíce srpna budeme na přípravě Festivalu spolupracovat (mimo čerpání dovolené), od září pak bude kontaktní osobou a koordinátorkou Festivalu kolegyně Nina.

Pokud byste měli zájem o zapojení kolegů z oddělení vzdělávání do některé ze svých akcí (které se budou konat v rámci Festivalu), dejte nám prosím co nejdříve vědět. Vše se samozřejmě bude odvíjet od jejich časových možností.

Více na webu https://osveta.nukib.gov.cz/course/view.php?id=111